Οδηγίες χρήσης Bentolit

Οδηγίες χρήσης για το ποτό Bentolit

Το Bentonite Slimming Clay χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη διατροφή, διατροφή και αποτοξίνωση. Το φυσικό προϊόν είναι άχρωμο και άοσμο. Το μεγαλύτερο μέρος της σύνθεσής του αποτελείται από αρχαία ηφαιστειακή τέφρα. Το χρώμα είναι γκρι-κρέμα. Ταυτόχρονα, εάν χρησιμοποιηθεί σωστά, θα δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στις ευεργετικές του ιδιότητες. Έχει ιδιότητες παρόμοιες με τις θεραπευτικές και καθαριστικές ιδιότητες του μελιού και της πρόπολης.

Στη διατροφή, συνιστάται για δυσκοιλιότητα ή παλινδρόμηση οξέος στο στομάχι. Το ποτό είναι κατάλληλο για άτομα στην Κύπρο που θέλουν να τρώνε ανθυγιεινά τρόφιμα. Ο μπεντονίτης είναι επίσης κατάλληλος για άμεση εφαρμογή ή απλώς για μια αναζωογονητική δερματολογική θεραπεία στο σπίτι. Πώς χρησιμοποιείται ο μπεντονίτης;

  • Η ανάμιξη του αποξηραμένου εκχυλίσματος σκόνης πράσινου πηλού με λίγο ζεστό νερό δημιουργεί μάσκα προσώπου που καταπραΰνει τον ερεθισμό του δέρματος.
  • Ο μπεντονίτης μπορεί να προστεθεί στο νερό στο εβδομαδιαίο λουτρό χαλάρωσης για να φράξει τους πόρους των τοξινών.
  • Η τυπική εβδομαδιαία διατροφή ενός σύγχρονου ατόμου απέχει πολύ από το να είναι πραγματικά υγιής. Αυτό καθιστά την οξύτητα του γαστρεντερικού σωλήνα πολύ υψηλή. Ο άργιλος μπεντονίτη ομαλοποιεί το εσωτερικό pH εισάγοντας χρήσιμα προβιοτικά.

Αναφέραμε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή προωθεί τις διαδικασίες μεταβολισμού και αποτοξίνωσης. Το προϊόν περιέχει βιο-εκχυλίσματα που είναι θρεπτικά, υγιή και υποαλλεργικά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οδηγούν σε παρενέργειες. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης που επισυνάπτονται σε κάθε συσκευασία του Bentolit και μην υπερβαίνετε τη δόση.

Οδηγίες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το Bentolit για αποτελεσματικά αποτελέσματα

Αυτό το προϊόν είναι πολύ εύκολο στη χρήση, το οποίο είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Το Bentolit διατίθεται ως σκόνη ανασύστασης. Πώς χρησιμοποιείτε το ποτό;

  1. Πάρτε 2 κουταλιές της σούπας και διαλύστε το σε ένα ποτήρι (200 ml) καθαρού νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος.
  2. Ανακατέψτε μέχρι να επιτευχθεί καλή συνέπεια. Αφήστε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε ξανάΜπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αναδευτήρα.
  3. Εάν είναι δυνατόν, καταναλώστε ένα στιγμιαίο ποτό με το Bentolit Active Sediment Formula νωρίς το πρωί. Δεν έχει σημασία πριν ή μετά το φαγητό. Πιείτε το για έναν (1) ημερολογιακό μήνα κάθε μέρα.

Ολόκληρο το μάθημα διαρκεί ένα μήνα (30 ημέρες). Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα της δράσης του ποτού διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Ενδείξεις και αντενδείξεις για χρήση

Η απουσία αρνητικών παρενεργειών λέγεται ότι είναι ένα άλλο όφελος αυτού του συμπληρώματος διατροφής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά και δοκιμάζεται διεξοδικά. Αλλά ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

Ενδείξεις Αντενδείξεις
  1. Υπερβολικό βάρος για το σώμα.
  2. Όλα τα είδη εξανθημάτων, ακμής, λιπαρού δέρματος κ. λπ.
  3. Κακή πρόσληψη τροφής.
Λόγω της σύνθεσής του, το Bentolit δεν έχει αντενδείξεις σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Η δοσολογία είναι σωστά ισορροπημένη. Χάρη σε αυτό, το προϊόν είναι αποτελεσματικό και ταυτόχρονα ασφαλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν υπάρχουν αντενδείξεις, 100% φυσικό προϊόν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να είναι η προσωπική δυσανεξία σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της σύνθεσης του προϊόντος.