Κριτικές Bentolit

 • Αναστασία
  Αυξήθηκε το βάρος με την ηλικία. Και μετά πέρασε λίγο πάνω από ένα μήνα και το βάρος μειώθηκε! Πολλές ευχαριστίες σε όσους ενημέρωσαν το Bentolit. Η πείνα έχει μειωθεί σημαντικά, το βάρος του στομάχου έχει εξαφανιστεί. Αυτό είναι το πρώτο φάρμακο που έχει προκαλέσει πραγματική απώλεια βάρους 20 κιλών! Η μάζα πήρε πολύ χρόνο στην αρχή, αλλά στη συνέχεια σχεδόν 1 κιλό την ημέρα.
  Bentolit
 • Αναστασία
  Ειλικρινά, χάνεται σε ένα αγαπημένο άτομο. Είναι νέος και λεπτός, είμαι υπέρβαρος όλη την ώρα. Μόλις έριξα πάνω από 15 κιλά με τη βοήθεια του ποτού Bentolit και μετά πήγα στο γυμναστήριο. Πάντα πίνω περιστασιακά όταν μου λείπει μια προπόνηση ή τρώω πολύΣυμβουλεύω σε όλους.
  Bentolit
 • Δήμητρα
  Εξαιρετικό προϊόν. Βρήκα το ποτό Bentolit στο Διαδίκτυο. Έχω χρησιμοποιήσει πηλό για εξωτερική και εσωτερική χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα και έδωσε το αποτέλεσμα που ήθελα. Χωρίς μυρωδιά, χωρίς κομμάτια, κλπ. Απλώς ένα υπέροχο εργαλείο με τέτοια αποτελεσματικότητα.
  Bentolit
 • Elvira
  Έπινα μόνο το Bentolit ένα μάθημα το μήνα. Η αλλεργία έχει φύγει, ο πονοκέφαλος έχει φύγει το πρωί, το δέρμα έχει αναζωογονηθεί. Σταματήστε εύκολα το κάπνισμα (χωρίς λαχτάρα). Ο πηλός είναι τόσο καλός όσο τα χάπια που τρώμε σε χούφτες, και όλα αυτά είναι φυσικά. Δοκιμάστε να μην φοβάστε, υγεία για όλους!
  Bentolit
 • Sabina
  Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το Bentolit και δεν θα το μετανιώσετε. Ισχυρότερα μαλλιά και νύχια, καθαρότερο δέρμα, αλλά πάνω απ 'όλα το βάρος που ντρεπόμουν είχε φύγει. Καθαρίζει τα έντερα. Υπάρχει πάντα πολλή δύναμη και ενέργεια. Επομένως, μπορώ να προτείνω μόνο αυτό το φάρμακο.
  Bentolit
Εκτίμηση Bentolit
4.1
27